TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Selectbox – Poklon paketi

select_box_logo_crno_zelen_275

U poklon paketu Selectbox nalazi se više od 1800 različitih čudesnih doživljaja u kojem svatko za sebe može odabrati neki užitak i zabavu. Mogućnosti su šarolike i nude od romantičnog vikenda koji uključuje jedno ili dva noćenja u izabranim hotelima ili turističkim objektima, brojne adrenalinske i sportske aktivnosti u prirodi ili vođene vježbe, opuštanje u spa i wellness centrima do gurmanskih avantura u poznatim restoranima odabranima prema preporuci RestaurantCluba.

Selectbox udružuje izabrane ponude u mreži od preko 500 partnera iz Slovenije i Hrvatske, koji su sa svojim uslugama predstavljeni u vodiču poklon paketa gdje izlaze sa ponudama kojima nude više od svoje klasične ponude. Rezervacijom sobe tako korisnik poklon paketa od ugostitelja dobiva bocu vina ili neki drugi dar  kao znak pažnje. Upotreba paketa je potpuno jednostavna – odaberete doživljaj iz vodiča, rezervirate termin te se prepustite užicima.

Svaka verzija poklon paketa je zaštićena hologramskom naljepnicom i atraktivnim principom pakiranja i otvaranja. U svakom paketu se nalazi jedan od četiri kategorija kataloga, ovisno o poklon paketu, a to su: GOURMET, SPORT, LJEPOTA & WELLNESS te TURIZAM. U sve četiri kategorije ukupno je predstavljeno više od 1800 doživljaja. Paketi, uz vodič, sadrže i vrijednosnu karticu te letak sa cjelokupnom ponudom. Cijenovni raspon paketa se proteže od 185,00 kn koji obuhvaća zanimljive doživljaje svih vrsta do 1690,00 kn, koji obuhvaća super luksuzne doživljaje koji obuhvaćaju globalno poznate brendove i znamenitosti.

Posebnost i prednost paketa je što korisnik/dobitnik paketa može mijenjati područje ponude. Ukoliko je npr. dobio paket Masaža i wellness u cjenovnom razredu C, može isti zamijeniti za bilo koje područje poklon paketa cjenovnog razreda C pa tako, naprimjer, zamijeniti ga za paket Stol za dvoje. Ponuda tako postaje šira i raznolika te pruža slobodu izbora.

Program predstavlja i dobru poslovnu priliku partnerima jer omogućuje ulazak u velike trgovačke lance kojima se omogućuje kupcima da im usluga bude dostupna diljem cijele regije.

Vodič doživljaja i poklon paketa možete naći na www.selectbox.hr

banner_2018_2

Comments are closed.