TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Klub lojalnosti

Select club već je razvio rješenja koja se mogu odmah implementirati u bilo koji klub lojalnost, u tiskanim katalozima, online katalozi ili drugi način povezan s već postojećim proizvodima, debitne ili kreditne kartice, klubska kartica ili na drugi način. Bonusi se mogu dodati na postojeću karticu u koju je utisnuta identifikacijska oznaka Select cluba koja objektu ukazuje na to da je Vaš klijent jedan od kupaca posebnog tretmana i usluge.

Najbolja stvar pri tome je da vrijednost kartice, nakon što joj je pridodjeljen odgovarajući bonitet, može biti izuzetno niska, svega nekoliko desetaka lipa. Prema istraživanju, koje je provedeno u okviru europskog istraživačkog projekta, više od 74% ispitanika je izrazilo da su to bile vrijednosti koje zapravo nešto znače i da bi takvu karticu željeli imati.

Program boniteta može se kreirati i prilagoditi potrebama ciljne skupine odabrane iz kataloga s više od 900 proizvoda ili stvaranjem novog programa dizajniranog prema Vašim potrebama. Ugovore koje ima Select club jednostavno prenosimo u Vaš klub lojalnosti čime vlasnik Vaših kartica ostvaruje potpune pogodnsoti i sve povlastice Select cluba. Rješenje je jednostavno i tehnički nezahtjevno, te u nekoliko tjedana kupci mogu uživati povlastice u cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji.

Select club je bonitetna mreža, koja uključuje više od 600 odabranih partnera u regiji koji u svojem okruženju predstavljaju top ponudu usluga. Svi nude korisnicima, nositeljima platežnih ili loyalty kartica značajne pogodnosti i popuste na različitim interesnim područjima i potrošnji. Uključene su tvrtke i pružatelji usluga u turističkom i smještajnom sektoru, wellness i spa centrima, sportskim objektima, pružatelji vanjskih adrenaliskih iskustava, mreža Restoran Cluba sa više od 250 odabranih restorana i drugih vrsta.

Vaš klub lojalnosti može biti podržan od strane postojeće tehnologije, softverskog rješenja ili ćemo Vam ih najbolje predstaviti mi, surađujući s najboljim svjetskim razvijačima rješenja, kao i usluge čija je provedba povoljna, jednostavna i brza.

Za više informacija i prezentaciju pošljite email na [email protected]

selectclub_kitio_banner_2015_HR

Comments are closed.