TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Bonusi

Platežne kartice Visa, MasterCard i slične kao i loyalty kartice drugih ponuđača uz svoju osnovnu funkciju lako mogu pridobiti vrstu dodatne vrijednosti koja vlasnicima donose još više pogodnosti i privilegija na svim društvenim područjima. Mreža izabranih ponuđača se udružuje u Select Club i kreira nevjerojatan program pogodnosti, koji vašim klijentima donosi najviše dodatne vrijednosti.

Vrijednost kartice može biti vrlo različita, pogodnost može biti niža cijena odabranih usluga ili proizvoda, ili može donijeti prave povlastice kao što su čaša pjenušca pri dolasku u hotel ili neka druga usluga, besplatnu zamjenu prostora za boravak u viši rang, prijateljski pozdrav iz kuhinje ili samo osmijeh i ugodan razgovor s osobljem.

Najbolja stvar pri tome je da vrijednost kartice nakon što joj je pridodjeljen odgovarajući boniteni može biti izuzetno niska, svega nekoliko desetaka lipa. Prema istraživanju, koje je provedeno u okviru europskog istraživačkog projekta, više od 74% ispitanika je izrazilo da su to bile vrijednosti koje zapravo nešto znače i da bi takvu karticu željeli imati.

Program boniteta može se kreirati i prilagoditi potrebama ciljne skupine odabrane iz kataloga s više od 900 proizvoda ili stvaranjem novog programa dizajniranog prema Vašim potrebama. Ugovore koje ima Select club jednostavno prenosimo u Vaš klub lojalnosti čime vlasnik Vaših kartica ostvaruje potpune pogodnsoti i sve povlastice Select cluba. Rješenje je jednostavno i tehnički nezahtjevno, te u nekoliko tjedana kupci mogu uživati povlastice u cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji.

Select club je bonitetna mreža, koja uključuje više od 600 odabranih partnera u regiji koji u svojem okruženju predstavljaju top ponudu usluga. Svi nude korisnicima, nositeljima platežnih ili loyalty kartica značajne pogodnosti i popuste na različitim interesnim područjima i potrošnji. Uključene su tvrtke i pružatelji usluga u turističkom i smještajnom sektoru, wellness i spa centrima, sportskim objektima, pružatelji vanjskih adrenaliskih iskustava, mreža Restoran Cluba sa više od 250 odabranih restorana i drugih vrsta.

 

Za više informacija i prezentaciju pošljite email na [email protected]

select_kitio_banner_HR

Comments are closed.