TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Bankovne kartice

Vaše platežne kartice s bonitetima Select club mreže pridobivaju visoku dodatno vrijednost, vaši klijenti koriste privilegije i popuste koje tvori preko 600 partnerskih tvrtki u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Platežne kartice posljednjih nekoliko godina doživljava potpuni razvoj, od jednostavnih kartica koje nude mogućnost plaćanja i beneficije koje se odnose na banku izdavatelja, postaju sve važniji dodatni sadržaji kao što su osiguranje klijenata u slučaju životnog osiguranja, nesreće kod kuće ili u inozemstvu, osiguranja, gubitka prtljage, prednosti za osiguranje i servis automobila itd. Najveći svjetski pružatelji usluge plaćanja, Mastercard i Visa, nedavno su pokrenuli ubrzani razvoj kreditnih programa u Americi i svjetskih metropola, jer su shvatili da dodatni sadržaj znači sve ključne trenutke za donošenje odluka prilikom odlučivanja koja kartica za korištenje je prikladna.

Izdavači kreditih kartica pokušavaju slijediti novi trend kao i na području osnovnih bankarskih proizvoda, kao što su kamate, krediti i slično jer ponestaje mašte za privlačne kampanje, ali stvarna igra je ovdje već odavno završila. Dodatni sadržaji na karticama postaju ključni faktor za prelazak kupca drugoj banci i upotrebu predložene debitne kartica.

Novi prihod od mjesečne pretplate sadržaja obrađenih kreditnih kartica također može predstavljati ozbiljan izvor prihoda na koje izdavači ne računaju, što unaprijeđuje poslovanje i čini velik korak ispred konkurencije.

Razvoj dovoljno atraktivnog sustava dugotrajan je projekt vezan za nova radna mjesta, a kasnije i obvezu za dodatnu brigu oko korisnika i riješavanja mogućih pritužbi. Sustav s nekoliko elitnih restorana i bazena u toplicama koji sakriva tajanstveno bodovanje i upitne vrijednosti povlastice ne znači više razloga da se klijenti presele u drugu banku ili koriste odabrane kreditne kartice.
Select club je bonitetna mreža, koja uključuje više od 600 odabranih partnera u regiji koji u svojem okruženju predstavljaju top ponudu usluga. Svi nude korisnicima, nositeljima platežnih ili loyalty kartica značajne pogodnosti i popuste na različitim interesnim područjima i potrošnji. Uključene su tvrtke i pružatelji usluga u turističkom i smještajnom sektoru, wellness i spa centrima, sportskim objektima, pružatelji vanjskih adrenaliskih iskustava, mreža Restoran Cluba sa više od 250 odabranih restorana i drugih vrsta.

Comments are closed.