TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Vrijednosne kartice

Vrijednostne kartice ili «pre-paid» kartice svih vrsta kupce motiviraju na kupnju u izabranim trgovinama i sistemima naplate. Prodajna mreža Select Card nudi mogućnost distribucije na više od 500 prodajnih mjesta u 2014. te na više od 1000 u 2015. Naše prodajne kanale prilagođavamo vašim potrebama i ciljnim skupinama. Vaše kartice su u našem sistemu bolje pozicionirane i vidljive te se također onda i bolje prodaju. Sistem podupire centraliziran naplatni sustav, koji kartice čuva od zlouporabe i omogućava pregled prodaje i poslovanja u svakom trenu.

Vrijednosne, poklon ili loyalty kartice obavljaju različite kritične marketinške zadatke najbolje od svih marketinških alata, privlače nove kupce, povećavaju prihode i ukupan profit. U svakom navedenom području kartice postižu najbolji rezultat novčanih vrijednosti u kunama i za razliku od tradicionalnih popust kupona ne ostaju zaboravljene u džepovima ili kao materijal za paljenje štednjaka.

Jednostavne su za upotrebu, u pravilu plastične, atraktivnog izgleda, veličine kreditne kartice, imaju zaštitu i za praćenje postoji jednostavno tehničko rješenje te na prodajnom mjestu ne zauzimaju puno prostora. Smještene su uglavnom u novčanicima i svaki put kad ga otvorite podsjećaju na brend koji predstavljaju. Temeljno polazište za korisnike je da su poklon kartice „novčane kartice“, i to za sve dobne skupine. Popust kuponi imaju obratnu vrijednost i kod kupaca izazivaju nelagodu što uzrokuje rupu u novčaniku. U stvarnosti je sve u svijesti potrošača, vrijednost kartice jednaka je vrijednosti kupona otisnutog u dnevnim novinama.

Statistika trgovaca također pokazuju da u slučajevima kada su vrijednosne kartice distribuirane kao kuponi, postotak izvršene kupnje je izvanredan i iznosi nevjerojatnih 30%, što se odnosi i na sve industrije, te je u usporedbi s novinskim kuponima, e-mail kuponima, prodajnim pismima i drugih sličnim pristupima u direktnom marketingu, gdje izvanredan rezultat iznosio 4%, jednostavno neusporedivo. Vaše vrijednosne kartice mogu biti podržane od strane postojeće tehnologije ili softverskog rješenja ili ćemo Vam ih najbolje predstaviti mi, surađujući s najboljim svjetskim razvijačima rješenja, kao i usluge čija je provedba povoljna, jednostavna i brza.

Za više informacija i prezentaciju pošljite email na [email protected] gift_cards

Comments are closed.

 • TIM 360 d.o.o.

  Tvrtka TIM 360 d.o.o. s partnerskim tvrtkama i sa sjedištem u Zagrebu, posluje u Hrvatskoj i Sloveniji i Srbiji, gdje je ostvarila kvalitetne poslovne suradnje.

  Usmjereni smo na razvoj novih proizvoda i okruženja vezanih uz najveće tvrtke u regiji.

 • Kontaktne informacije

  Adresa

   Crnatkova 14a, HR-10000 Zagreb

  Telefon

   01/457-22-88

  Email

   [email protected]

  Radno vrijeme:

   9:00 - 17:00 • Festival Okusa 2014 u organizaciji Restaurant Cluba, Vinskog sajma i GR-a će ove godine s udruženim snagama od 4-6.9.2014 na Gospodarskem razstavišču u Ljubljani organizirati najveći kulinarski vinski događaj u Sloveniji.