TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Selectclub – mreža pogodnosti i sustav vjernosti

select_club_logo

Mreža partnera uključenih u Select program stvara najveći sustav lojalnosti i boniteta u regiji, s više od 600 pridruženih odabranih objekata stvara veliki potencijal za različite sustave kao što su klubovi lojalnosti ili pogodnosti gdje Vašoj ponudi osigurava visoku dodanu vrijednost. Svi partneri nude povlašten odnos s klijentima i niže cijene proizvoda ili usluga.

Tvrtke koje se suočavaju sa stalnim odljevom kupaca konkurenciji ili sa padom vrijednosti njihovih proizvoda zbog zahtjevnih uvjeta na tržištu prisiljeni su posegnuti za mjerama za suzbijanje takvih pojava. Među tim tvrtkama smatramo banke, osiguravajuća društva, medije sa pretplatnim sustavima, trgovce i mnoge druge. Dovoljno je razmisliti, kako stagnacija prihoda od nekoliko posto Vaših kupaca može negativno utjecati na profitabilno poslovanje Vaše tvrtke.

Uglavnom postoje dva aktualna rješenja, veče investicije novca u marketing dok se to isplati ili više novca u klub lojalnost s čime se tvrtke nadaju sačuvati barem neke od svojih stalnih kupaca. Treće rješenje kao razvoj novih proizvoda predstavlja sveobuhvatan i dugotrajan proces s visokim rizikom kako će to na kraju biti prihvaćeno na tržištu. Select club je već razvio rješenja koja se mogu odmah implemenitariti u bilo koji klub lojalnosti, u obliku tiskanih katalolga, online kataloga ili na drugi način povezati se s već postojećim proizvodima, debitnim ili kreditim karticama, klub karticama ili na drugi način.

Select club je bonitetna mreža, koja uključuje više od 600 odabranih partnera u regiji koji u svojem okruženju predstavljaju top ponudu usluga. Svi nude korisnicima, nositelji platežnih ili loyalty kartica značajne pogodnosti i popuste na različitim interesnim područjima i potrošnji. Uključene su tvrtke i pružatelji usluga u turističkom i smještajnom sektoru, wellness i spa centrima, sportskim objektima, pružatelji vanjskih adrenaliskih iskustava, mreža Restoran Cluba sa više od 250 odabranih restorana i drugih vrsta.

Programe bonusa moguće je kreirati i prilagoditi potrebama ciljne skupine odabrane iz kataloga s više od 900 proizvoda ili stvaranjem novog programa dizajniranog prema Vašim potrebama. Ugovore koje ima Select Club jednostavno prenosimo u Vaš klub lojalnosti čime vlasnik Vaših kartica ostvaruje sve pogodnosti i sve povlastice Select Cluba. Rješenje je jednostavno i tehnički nezahtjevno, te u nekoliko tjedana kupci mogu uživati povlastice u cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji.

Za više informacija i prezentaciju pošljite email na [email protected]

selectclub_kitio_banner_2015_HR

Comments are closed.

 • TIM 360 d.o.o.

  Tvrtka TIM 360 d.o.o. s partnerskim tvrtkama i sa sjedištem u Zagrebu, posluje u Hrvatskoj i Sloveniji i Srbiji, gdje je ostvarila kvalitetne poslovne suradnje.

  Usmjereni smo na razvoj novih proizvoda i okruženja vezanih uz najveće tvrtke u regiji.

 • Kontaktne informacije

  Adresa

   Crnatkova 14a, HR-10000 Zagreb

  Telefon

   01/457-22-88

  Email

   [email protected]

  Radno vrijeme:

   9:00 - 17:00 • Festival Okusa 2014 u organizaciji Restaurant Cluba, Vinskog sajma i GR-a će ove godine s udruženim snagama od 4-6.9.2014 na Gospodarskem razstavišču u Ljubljani organizirati najveći kulinarski vinski događaj u Sloveniji.