TIM 360 d.o.o.
[email protected] 01/457-22-88 09:00-17:00

Selectbox – Poklon paketi

select_box_logo_crno_zelen_275

U poklon paketu Selectbox se nalazi više od 1200 različitih čudnovatih doživljaja u kojem svatko za sebe može odabrati neki užitak i zabavu. Mogućnosti su širolike i nude od romantičnog vikenda koji uključuje jedno ili dva noćenja u izabranim hotelima ili turističkim objektima, brojne adrenalinske i sportske aktivnosti u prirodi ili vođene vježbe, opuštanje u spa i wellness centrima do gurmanskih avantura u poznatim restoranima odabranima prema preporuci RestaurantCluba.

Selectbox udružuje izabrane ponude umrežiod preko 500 partnera iz Slovenije i Hrvatske, koji su sa svojim uslugama predstavljeni u vodiču poklon paketa gdje izlaze sa ponudama kojima nude više od svoje klasične ponude. Rezervacijom sobe tako korisnik poklon paketa od ugostitelja dobiva bocu vina ili neki drugi dar  kao znak pažnje. Upotreba paketa je skroz jednostavna, odaberete doživljaj iz vodiča, rezervirate termin te se prepustite užicima.

Svaka verzija poklon paketa je zaštićena hologramskom naljepnicom i atraktivnim principom pakiranja i otvaranja. U svakom paketu se nalazi jedan od četiri kategoriji kataloga, ovisno o poklon paketu, a to su: GOURMET, ŠPORT, SPA& WELLNESS te TURIZAM. Ukupno u sve četiri kategorije predstavljeno je više od 900 doživljaja. Paketi, uz vodič, sadrže i vrijednosnu karticu te letak sa cjelokupnom ponudom. Cijenovni raspon paketa se proteže od 185,00kn koji obuhvaća zanimljive doživljaje svih vrsta do 1690,00kn super luksuznih doživljaja koji obuhvaćaju globalno poznate brendove i znamenitosti.

Posebnost i prednost paketa je što korisnik/ dobitnik paketa može mijenjati područje ponude, tako ako je npr. dobio paket Masaža i wellness u cjenovnom razredu C, može isti zamijeniti za bilo koje područje poklon paketa cjenovnog razreda C, pa tako naprimjer, zamijeniti ga za paket Stol za dvoje. Ponuda tako postaje šira i raznolika te pruža slobodu izbora.

Program predstavlja i dobru poslovnu priliku partnerima jer omogućuje ulazak u velike trgovačke lance kojima se omogućuje kupcima da im usluga bude dostupna diljem cijele regije.

Vodič doživljaja i poklon paketa možete naći na www.selectbox.hr

tim360 selectbox poklon kutije 2015

Comments are closed.

 • TIM 360 d.o.o.

  Tvrtka TIM 360 d.o.o. s partnerskim tvrtkama i sa sjedištem u Zagrebu, posluje u Hrvatskoj i Sloveniji i Srbiji, gdje je ostvarila kvalitetne poslovne suradnje.

  Usmjereni smo na razvoj novih proizvoda i okruženja vezanih uz najveće tvrtke u regiji.

 • Kontaktne informacije

  Adresa

   Crnatkova 14a, HR-10000 Zagreb

  Telefon

   01/457-22-88

  Email

   [email protected]

  Radno vrijeme:

   9:00 - 17:00 • Festival Okusa 2014 u organizaciji Restaurant Cluba, Vinskog sajma i GR-a će ove godine s udruženim snagama od 4-6.9.2014 na Gospodarskem razstavišču u Ljubljani organizirati najveći kulinarski vinski događaj u Sloveniji.